Adott egy Fiat Ducato, aminek a teljes bal oldalfala kitolható. Egy korábbi project maradványa, amit az ügyfél már nem szeretne befejezni, ezért eladóvá vált. Szerettük volna mi magunk (akár magunknak befejezni), mert rengeteg lehetőséget látunk benne, de sajnos (de inkább szerencsére) nincs rá időnk. Annyi megrendelésünk van, hogy egy saját project-re már nem jut idő. Ezért is állt eddig a telephelyünkön. Azt viszont nagyon sajnálnánk, ha ez a project befejezetlen maradna, mert ez egy igazán egyedi és talán egyedüli kialakítás, ezért keresünk Téged. 

 

Ha igazán egyedit szeretnél! 

Ilyen kialakítást, valószínűleg még nem láttál. Ha beindítja a fantáziádat, hogy mit lehetne még kihozni belőle, akkor itt a lehetőség. Mi elkezdtük Te befejezheted, vagy befejeztetheted velünk, mert akár azt is vállaljuk, hogy elkészítjük Neked az általad megálmodott járművet. 

 

slideout 2

 

Hogyan készült?Kívül keskeny, belül tágas!

A kitolható oldalfal 50cm-el növeli meg a belső teret, így szélesebb lakóteret kapunk mint a legtöbb felépítményes járműben, úgy, hogy közlekedés közben egy furgon méretével kell csak számolni! 

slideout 1

 

A jármű 3 éve a telephelyünkön áll egyhelyben, ezért ennek megfelelő állapotban van. Keresünk olyan ügyfelet, aki lehetőséget lát a járműben. Akár megvásárlásra, akár általunk való teljes mértékű átalakításra. Jelenleg a teljes belső rész üres, tehát bármilyen kialakítás elképzelhető. Csak a kitolható mechanika van beépítve, ami teljes mértékben működik is. A mozgató mechanika Lippert, ami az egyik legnagyobb SlideOut gyártó cég Amerikában. 

 

 

Adatok:
Évjárat: 2011. 05. 12
Váltó: Manuális
Motor 2.999 cm3
Kw 116
Hajtóanyag Diesel
SlideOut gyártó Lippert

 

Eddigi költségek:

Alap autó ára:      2.990.000 Ft
Lippert mozgató mechanika: 1.180.000 Ft
Kialakítási költség: 900.000 Ft

 

 

 

Ha még mindig kevés a hely,

akkor a tető kinyitását is megoldjuk!

2806621

 

Itt csak a Te képzeleted szab határt!