Image

 

Az alábbi termékekkel a fuvarosoknak szeretnénk otthonosabbá tenni a járművüket, hiszen távol az otthontól egy bádogdobozban kell sok-sok órát tölteniük és nem mindegy, hogy milyen körülmények között. Próbálunk olyan termékeket kifejleszteni, hogy az adott kis teret egy pici, ám mégis élhető mobil otthonná tudjuk alakítani a lehetőségekhez mérten. Nekünk fő tevékenységünk az egyedi járműberendezés, ezért ha saját ötleted van, akkor mi azt is megvalósítjuk. Megrendelés után előre egyeztetett időpontban, a beépítés csupán néhány órát vesz igénybe, tehát megvárható. Nem kell több napra letenni a járművet.

 

Mindent egy helyen a BIWAK-nál!

BIWAK Hálófülke Furgonba
Image

2008-ban egy Német Logisztikai cég megkeresésére fejlesztettük ki a furgonokba szerelhető hálófülkénket. Számukra fontos követelmény volt, hogy felhajtott állapotban ne foglaljon el helyet a raktérből, lehajtott állapotban viszont kényelmes hálóhelyet biztosítson a sofőrnek, valamint a kialakítás megfeleljen a jármű elválasztó hátfallal szemben támasztott követelményeknek, amit a műszaki vizsgán is elfogadnak. Több cég közül a mi hálófülkénk volt amelyik minden részletében megfelelt, ezért azóta is mi vagyunk a beszállítóik, és amit azóta többen is próbálnak több kevesebb sikerrel lemásolni. Természetesen a hálófülke folyamatos fejlesztéseken megy keresztül, hogy mindig a legmagasabb szinvonalat tudjuk biztosítani az ügyfeleinknek.

Éjjel

kényelmes fekvőhely a sofőr számára

Image

A hálófülke ponyvája dupla rétegből készül. Kívül nagyon jó minőségű Cordura-ból (ebből az anyagból készülnek a komoly hegymászó hátizsákok), hogy minél kisebb helyen elférjen és mégis megfelelő vastagsága és tartása legyen és a használat alatt ne töredezzen be. Belül kellemes tapintású vászon borítást kap a komfortérzet és szigetelés növelése szempontjából.

Nappal

nem folgal el helyet a raktérből

Image

A hálófülke úgy lett kifejlesztve, hogy 100%-ban fel lehessen hajtani. Ezért felhajtott állapotban teljes értékű rakteret kapunk. Felhajtott állapotban teljes mértékben megfelel a merev hátfallal szemben támasztott követelményeknek, ami az áru behatolását megakadályozza az utastérbe. Közúti közlekedésben csak felhajtott ággyal szabad részt venni!

Tároló Zseb
Image
Rögzítő Csatt
Image
Felfüggesztés
Image

A fuvarosok legnagyobb ellensége a súly!
Erre is odafigyelünk az anyagfelhasználás és tervezés során.
A hálófülke járműtípustól függően csupán 12 - 15 kg súlynövekedés jelent.

A fuvarosok legnagyobb ellensége a súly!
Erre is odafigyelünk az anyagfelhasználás és tervezés során.
A hálófülke járműtípustól függően csupán 12 - 15 kg súlynövekedés jelent.

Furgon-ágy
Image

Bármely furgon fülkéjéből egyszerűen lehet ágyat kialakítani ezzel a megoldással. Könnyen használható és nem igényel szerelést. Kényelmes fekhelyet biztosít a sofőrnek, hogy ne a kényelmetlen üléseken kelljen pihennie. Az összehajthatósága miatt nagyon praktikus és könnyen használható. A szivacs vastagsága 8 cm. Külön hordtáska is van hozzá, így akár a raktérben is elhelyezhető biztonságosan. Ha van Biwak hálófülke a járműben, akkor a furgon így pótágyazható is, hogy két személy is tudjon aludni a járműben. Megrendelés >>>

Állóhelyzeti fűtés
Image

Állóhelyzeti fűtéssel a hideg éjszakákon vagy a pihenőidőben is kellemes hőmérsékletet tudsz biztosítani a járműben. A beépített diesel vagy benzin üzemanyaggal működtethető kályha a jármű üzemanyagtankjából veszi a működéséhez szükséges üzemanyagot, így nem kell külön ellátásról gondoskodni. Elég csak a járművet megtankolni. A készülék alacsony fogyasztásának köszönhetően gazdaságosan üzemeltethető. Kérés esetén a készülékhez csatlakoztatható csövekkel, elosztókkal és kifúvókkal a meleg levegőt el lehet vezetni a kívánt helyekre is. Akár a raktér fűtése is megoldható, ha az áru úgy kívánja. Amennyiben a hálófülkével együtt szereljük, a fűtést felvezetjük az ágyhoz is, hogy minél komfortosabb legyen a hálófülke. Két fajta beépítési mód közül lehet vállasztani a készülék elhelyezésének szempontjából.

Kívül

a készüléket a jármű alváza alá szereljük fel

Image

Ezzel a beépítési módszerrel a jármű belsejében nem foglal helyet a készülék, valamint bent halkabb üzemeltetést eredményez.

Belül

a készüléket a jármű belsejében helyezzük el

Image

Bizonyos esetekben csak benter lehet elhelyezni a készüléket, a fülke alatt nincs rá lehetőség.

Kizárjuk a külvilágot
Image

A kényelmes pihenéshez szükség van a magánszférára, amit úgy tudunk elérni, ha kizárjuk a külvilágot.
Ehhez kétféle terméket tudunk ajánlani.

A kényelmes pihenéshez szükség van a magánszférára, amit úgy tudunk elérni, ha kizárjuk a külvilágot.
Ehhez kétféle terméket tudunk ajánlani.

Roló
Image

A roló bezárt állapotban nem zavar a kilátásban, mert teljes mértékben eltűnik az oszlopokban. Könnyen és gyorsan használható. Rendelhető típusok: Fiat Ducato, Citroen Jumper, Peugeot Boxer, Mercedes Sprinter, Volkswagen Crafter, Ford Transit, Renault Master.

Hőpaplan
Image

A hőpaplan egy tapadókorongokkal rögzíthető, kívüll hőviszaverő felülettel rendelkező szigetelő anyag. Könnyedén felhelyezhető, nem igényel semmilyen szerelést. A sötétítésen kívűl nagy előnye, hogy mind a melegtől, mind a hidegtől is megóvja a sofőrt. Megrendelés >>>

Fedélzeti Akkumulátor

A fedélzeti akkumulátor egy teljesen független akkumulátor a jármű start akkumulátorától. A fedélzeti akkumulátort ellátjuk menetközbeni töltésrendszerrel is.  A rendszer beépítése kíméli a start akkumulátort a túlzott lemerítéstől az állóhelyzeti eszközök használatának köszönhetően.

Ha van a járműben hűtő, vagy állófűtés akkor egy hosszabb pihenő esetén könnyen előfordulhat, hogy lemerül az akkumulátorunk. A fedélzeti akkumulátornak munka akkumulátort építünk be ami hosszabb élattartalmot biztosít, mert arra lettek kifejlesztve, hogy jobban bírják a lemerítést, valamint ha lemerült, akkor sem maradunk bajban, mivel álló helyzetben a start akkumulátortól szét van választva így bármikor el tudunk indulni.

Amint beindítjuk a járművet, a rendszer összekapcsolja a fedélzeti akkumulátort a generátorral, így elindul ennek az akkumulátornak is a feltöltése menet közben. Teljesen bolondbiztos a rendszer, mert autómatikusan működik és nem kell semmit átkapcsolni, vagy figyelni.

A fedélzeti akkumulátornak csak magas minőségű AGM munka akkumulátorokat használunk nem pedig sima indító akuumulátorokat, mert csak ezzel tudjuk biztosítani a hosszútávú minőségi használatot. 

Kétféle menetközbeni töltést építünk be az autókba amit nem az ügyfelek dönthetnek el, hanem a jármű gyári rendszere. Az új aztóknál már inteligens generátorokat használnak ami azt eredményezi, hogy a generátor nem mindig tölt csak ha a központi számítógépe úgy akarja. Ezeknél a járműveknél hatékonyan csak a DCDC töltők használhatóak, hogy mindig megfelelően fel legyen töltve a fedélzeti akkumulátor. A régebbi járműveknél még lehet alkalmazni a relés megoldást, mert ott a generátor folyamatos töltést biztosított.

Mindkettő rendszernél a Victron termékeit használuk aminek köszönhetően okos eszközökön keresztül tudjuk beállítani és ellenőrizni a rendszert. 

Image
Image
Olvasólámpa + USB töltő
Image

Häfele olvasólámpa. Kétféle fényerő és két darab USB töltő. Fekete és Króm színben választható. A rugalmas karnak köszönhetően a sofőr ülésben is használható és az ágyban fekve is.
A lednek köszönhetően alacsony a fogyasztása (1,5 W). USB töltő 2 x 1A.

Fekete
Image
Króm
Image
USB töltő
Image
Raktérburkolás
Image

A raktérburkolással megvédheti járműve karosszériáját a szállított áru által okozott sérülésektől.

Padlóburkolat
Image

Raktérburkolásnál a padlólemezt egy lapból álló csuszásmentes platólemezzel készítjük el (max 4m-ig). Nem kell attól félni, hogy a sok darabból összerakott burkolatnál akadozik az áru csúsztatása és folyamatosan sérülés keletkezik az összetételeknél. A padló lemezt ragasztással rögzítjük a jármű padlójához, a csavar rögzítéssel ellentétbe, hogy megakadályozzuk a csavarok által keletkezett lyukak rozsdásodását.

Oldalfal burkolat
Image

Az oldal burkolatokat 6-8 mm vastag könnyű rétegelt lemezből készítjük el az ügyfél kívánságának megfelelően, hogy a használat során keletkező sérüléseknek a legjobban ellenálljanak és a jármű önsúlyát ne növeljük túlzott mértékben. Egyedi kívánságoknak és kialakításoknak is eleget teszünk. Nálunk tényleg csak a képzelet szab határt.

Árlista

Az árak tartalmazzák a beépítés és segédanyagok költségeit is!

Biwak hálófülke:  240.000 Ft + Áfa
Furgon-ágy:  102.000 Ft + Áfa
Webasto állófűtés:  395.000 Ft + Áfa
Multicontroll kezelő:  + 55.000 Ft + Áfa
VW Crafter / MAN állófűtés beszerelő készlet: + 40.000 Ft + Áfa
Sötétítő roló:  320.000 Ft + Áfa
Hőpaplan:  30.000 Ft + Áfa
Fedélzeti akku töltés (relé):   70.000 Ft + Áfa
Fedélzeti akku töltés (Victron Orion):   120.000 Ft + Áfa
Munka akku BANNER AGM 70Ah:  130.000 Ft + Áfa
Haefele olvasólámpa + USB töltő:  40.000 Ft + Áfa
Raktér padló burkolás 4m-es raktér alatt:  170.000 F-t + Áfa
Raktér padló burkolás 4m-es raktér felett:  220.000 Ft + Áfa
Oldalfal burkolás 4m raktér alatt:  260.000  Ft + Áfa
Oldalfal burkolás 4m raktér felett:  295.000 Ft + Áfa
Kerékdob burkolás (2db):  55.000 Ft + Áfa
 Hátfal alsó rész burkolás:  20.000 Ft + Áfa

Fizetési feltételek: Készpénz, Bankkártya, Előre utalás. 
Magyarországi cégnek áfa visszaigénylésre alkalmas számlát állítunk ki.

Érvényes közösségi adószámmal rendelkező (EU-s) cégeknek fordított adózású (nettó) számlát tudunk kiállítani.

B kor logo vilagos meretezve

BIWAK KFT.

3526 Miskolc, Repülőtéri út 27.
Gyártás: 20/529-56-18
Üzlet: 20/555-00-44
info@biwak.hu
Nyitvatartás: H-P: 8:00-16:30

facebook icon

Gyártás

facebook icon

Shop

instagram icon

Gyártás

instagram icon

Shop

tiktok icon

Biwak

  • 3526 Miskolc, Repülőtéri út 27.
  • 20/555-00-44
  • 20/529-56-18
  • info@biwak.hu