A BIWAK beépítést azok választják, akik nem találják meg az elképzelésüket a sorozatgyártottak között, és valami igazán egyedire és minőségire vágynak!

Mi nem lakóautót árulunk...

Mi Neked gyártunk lakóautót!

Nem csak gyártjuk a lakóautókat, hanem használjuk, valamint szervizeljük a mások által gyártott lakóautókat, ezért tudjuk, hogy hogyan kell megépíteni egy tökéletes lakóautót, kiküszöbölve a mások által vétett hibákat.  

 

Nálunk közvetlenül a gyártóval tudod megbeszélni a részleteket és mindenképpen arra törekszünk, hogy mindent megvalósítsunk, amit elképzeltél. Sok tapasztalatunk van, ezért, ha olyat találsz ki ami szerintünk nem jó, vagy nem praktikus, mi azt is megmondjuk neked, de ha ragaszkodsz hozzá, akkor megvalósítjuk.

 

Gyártás közben folyamatosan nyomon követheted az autód épülését egy belső webes felületen, így még a gyártás alatt is beleszólhatsz a végkimenetelbe.

A jármű átadása után sem engedjük el ügyfeleink kezét. Ha bármi problémájuk akad a jármű kezelésével kapcsolatban, akkor közvetlenül tudnak elérni minket.  Utólagosan is váltouztatunk a kialakításon, ha az mégsem felel meg az ügyfélnek.

Biwak lakóautó

 

Minőség és Garancia!

Garanciát vállaljon az aki tudja, hogy mikor megy tönkre a terméke!

 

Biwak lakóautó

A minőség számunkra elsődleges szempont, ezért csak olyan anyagokat és technikai eszközöket használunk és építünk be, amiről magunk is meggyőződtünk, hogy megfelelő lesz az ügyfeleink számára. 

 

Az általunk gyártott termékeknél nem mondjuk meg, hogy meddig lehet visszahozni, ha baj van vele, mert tudjuk, hogy rendeltetés szerű használat mellett ezek a termékek nem mennek tönkre. Amennyiben bármi gond van az általunk gyártott termékekkel, természetesen azonnal javítjuk.

 

Amit nem mi gyártunk (pl.: technikai eszközök) azokra mindig az adott cég vállalja a garanciát, változó időtartammal. 

 

 

Bútorzat

Bútorban otthon vagyunk, hogy úton is otthont teremthessünk!

 

Amikor benézünk egy lakóautóba, akkor javarészt csak a bútorzatot látjuk, ezért külalak szempontjából erre kell a legnagyobb figyelmet fordítani. A külalak viszont nem minden. Olyan anyagokat kell felhasználnunk amik, bírják a mozgást, rezgést, és emellett még nagyon könnyűek is, hiszen egy járműben az egyik legnagyobb ellenségünk a túlsúly. Ezért ezek nem hétköznapi anyagból készült bútorok és felépítésében sem hasonlítanak hozzájuk.

 

Minden bútort és alkatrészt magunk gyártunk le saját üzemünkben, mert csak így tudunk tökéletes minőséget elérni. Bármilyen alakú és formájú bútort elkészítünk. Nálunk csak a képzelet szab határt és nekünk abból van bőven.

Biwak lakóautó

Az alapanyag könnyített rétegeltlemez. Ügyfeleink választhatnak normál lakóautó rétegeltlemezek közül, vagy választhatnak általunk dekorozott rétegeltlemezek közül aminél már tényleg bármilyen színt, felületet, rajzolatot meg lehet találni. Ezenfelül lehet választani akár teljesen fából készült bútorzatot is.

 

Gépészet

A lakóautónak lelke van, melynek motorja a gépészet!

 

Biwak lakóautó

Ha jól bánunk vele, meghálálja magát! A gépészet az, amitől lakóautó lesz az autóból. A technikai eszközök szolgálják ki észrevétlenül azt, hogy mikor úton vagyunk, akkor is az otthon kényelmét élvezhessük. A csapból folyjon a melegvíz, mindíg a beállított hőmérséklet legyen a járműben, éjszaka ne kelljen vakoskodni egy zseblámpa mellett, a fürdőszoba minden igényünket kielégítse és még sorolhatnánk. 

 

Folyamatos kapcsolatban vagyunk a legnagyobb gyártókkal és beszállítókkal (Dometic, Reimo, Truma, Webasto, stb. ), hogy mindig mindenhova a legmegfelelőbb eszközöket tudjuk beépíteni. Minnél több eszközt magunk próbáljuk ki, hogy megfelelő minőségű e egy Biwak lakóautóba. Ügyfeleinktől folyamatos visszajelzést kapunk amiből további tapasztalatokat merítünk.