Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Egyedi Lakóautó Gyártás

 

A BIWAK beépítést azok választják, akik nem találják meg az elképzelésüket a sorozatgyártottak között, valmint egy magasabb szintű igényesebb járműbeépítésre vágynak.

 

Küldetés

Mi nem adunk el lakóautót... Mi gyártunk Neked lakóautót!

biwak hutoracs

 

Mi nem csak gyártjuk a lakóautókat, hanem használjuk, valamint szervizeljük a mások által gyártott lakóautókat, ezért tudjuk, hogy hogyan kell megépíteni egy tökéletes lakóautót, kiküszöbölve a mások által vétett hibákat.  

 

Nálunk közvetlenül a gyártóval tudod megbeszélni a részleteket és mindenképpen arra törekszünk, hogy mindent 

megvalósítsunk, amit elképzeltél. Sok tapasztalatunk van, ezért, ha olyat találsz ki ami szerintünk nem jó, vagy nem praktikus, mi azt is megmondjuk neked, de ha ragaszkodsz hozzá, akkor megvalósítjuk.

Gyártás közben folyamatosan nyomon követheted az autód épülését, így még a gyártás alatt is beleszólhatsz a végkimenetelbe.

 

Minőség és Garancia

Garanciát vállaljon az aki tudja, hogy mikor megy tönkre a terméke!

mosogato csap

 

A minőség számunkra elsődleges szempont, ezért csak olyan anyagokat és technikai eszközöket használunk és építünk be, amiről magunk is meggyőződtünk, hogy megfelelő lesz az ügyfeleink számára. 

 

Az általunk gyártott termékeknél nem mondjuk meg, hogy meddig lehet visszahozni, ha baj van vele, mert tudjuk, hogy rendeltetés szerű használat mellett ezek a termékek nem mennek tönkre. Amennyiben bármi gond van az általunk gyártott termékekkel, természetesen azonnal javítjuk. Amit nem mi gyártunk (pl.: technikai eszközök) azokra mindig az adott cég vállalja a garanciát, változó időtartammal. 

 

Bútorzat

Bútorban otthon vagyunk, hogy úton is otthont teremtsünk!

butorajtok

 

Amikor benézünk egy lakóautóba, akkor javarészt csak a bútorzatot látjuk, ezért külalak szempontjából erre kell a legnagyobb figyelmet fordítani. A külalak viszont nem minden. Olyan anyagokat kell felhasználnunk amik, bírják a mozgást, rezgést, és emellett még nagyon könnyűek is, hiszen egy járműben az egyik legnagyobb ellenségünk a túlsúly. Ezért ezek nem hétköznapi anyagból készült bútorok és felépítésében sem hasonlítanak hozzájuk.

 

Minden bútort és alkatrészt magunk gyártunk le saját üzemünkben, mert csak így tudunk tökéletes minőséget elérni. Bármilyen alakú és formájú bútort elkészítünk. Nálunk csak a képzelet szab határt (nekünk abból van bőven).

 

Gépészet

A lakóautónak lelke van, melynek a motorja a gépészet. 

gepeszet

 

Ha jól bánunk vele, meghálálja magát! A gépészet az, amitől lakóautó lesz az autóból. A technikai eszközök szolgálják ki észrevétlenül azt, hogy mikor úton vagyunk, akkor is az otthon kényelmét élvezhessük. A csapból folyjon a melegvíz, mindíg a beállított hőmérséklet legyen a járműben, éjszaka ne kelljen vakoskodni egy zseblámpa mellett, a fürdőszoba minden igényünket kielégítse és még sorolhatnánk. 

 

Folyamatos kapcsolatban vagyunk a legnagyobb gyártókkal és beszállítókkal (Dometic, Reimo, Truma, Webasto, stb. ), hogy mindig mindenhova a legmegfelelőbb eszközöket tudjuk beépíteni.