Dometic PowerCare Tabs


Gyártó
Elérhető:Raktáron
Termékkód:301/237 | 9600000125
Termék súlya: 0.44 KG
Egység a dobozban: 16 db
5 250 Ft
Nettó ár: 4 134 Ft
Nincs szenny, nincs kiömlés, gyorsan ható és rendkívül hatékony adalékanyag a szennyvíztartályhoz. Ez a praktikus dobozban árult 16 előre kimért tabletta hely- és pénztakarékos. Ez az adalékanyag folyadékra bontja a fekáliát, és megakadályozza a kellemetlen szagokat.

MOBIL TOALETTHEZ

Azt szeretnénk, ha teljes kényelemben és nyugalomban utazna. Higiénia és szaniter termékkörünk célja nem is lehet más. Kiválóan megtervezett szanitermegoldásokat és praktikus, könnyen használható higiéniai tartozékokat állítunk a felhőtlen pihenés szolgálatába. Az innovatív fejlesztéseknek köszönhetően a Dometic Care termékcsalád egyet jelent a tisztasággal, még a mikroszkopikus pórusokban is. Tökéletesen kompatibilis folteltávolító és szagsemlegesítő termékek, melyek a lehető leghatékonyabban, a környezetre a lehető legjobban ügyelve, teljesen felhasználóbarát módon alkalmazhatóak.
 
 

FRISS ÉS HIGIÉNIKUS

Maradjon a hagyományos úton, vagy próbálja ki az új és ugyanolyan hatékony, környezetbarát Dometic GreenCare tablettákat

 

TÖBB MINT ÖTSZÖR KÖNNYEBB,

mint a szabványos 2 l-es kék folyadékot tartalmazó palack ugyanannyi dózishoz.

 

OLDJA MEG A TÁROLÁSI ÉS KIÖMLÉSI PROBLÉMÁKAT EGYETLEN EGYSZERŰ LÉPÉSSEL.

A tárolóhely és a tömeg kiemelkedő szempont utazásnál. Hasonlóképpen az útközbeni higiénia és kényelem fontosságát sem szabad alábecsülni. A Dometic PowerCare tabletták ezekre mind kompromisszumok nélküli megoldást nyújtanak. Az ormótlan folyadékok okozta szenny, kiömlések, rendetlenség és lehetséges túladagolás mind régi emlék lesz, ha Dometic PowerCare tablettákat használ. Ezek rendkívül hatékony, oldódó szanitertabletták, amelyek azonnal és könnyen használhatóak. Könnyű, tiszta és ízléses. Ezek a tabletták tárolóhelyet spórolnak meg, mindig pontosan a megfelelő dózist tartalmazzák, és minden szempontból gazdaságos tartályonként. Ez a visszazárható, praktikus dobozban árult 16 tabletta gyorsan fejti ki lebontó hatását, és megakadályozza a szagokat, így ezen sem kell aggódnia.