Biwak Fülkeágy


Gyártó
Elérhető:Raktáron
Termékkód:BWK90100
Termék súlya: 10.30 KG
Egység a dobozban: 1 db
95 250 Ft
76 200 Ft
Nettó ár: 60 000 Ft
Mérete összehajtva: 79 x 75 x 18 cm, Szétnyitva: 160 x 75 cm. Szivacs vastagsága: 8 cm Tipusok: Fiat Ducato, Citroen Jumper, Peugeot Boxer, MB Sprinter, VW Crafter, Ford Transit, Iveco Daily, Renault Master.

Lakóautósoknak:
Lakóautó fülkéjébe szinte teljes értékű ágyat lehet kialakítani, hogy még egy plusz fekvőhley legyen. Könnyen használható és nem igényel szerelést. Az összehajthatósága miatt nagyon praktikus és könnyen használható. A szivacs vastagsága 8 cm. Hordtáska is van hozzá, így akár a garázsrészben is tárolható. 

Fuvarosoknak:
Bármely furgon fülkéjéből egyszerűen lehet ágyat kialakítani ezzel a megoldással. Könnyen használható és nem igényel szerelést. Kényelmes fekhelyet biztosít a sofőrnek, hogy ne a kényelmetlen üléseken kelljen pihennie. Az összehajthatósága miatt nagyon praktikus és könnyen használható. A szivacs vastagsága 8 cm. Hordtáska is van hozzá aminek köszönhetően, a raktérben is elhelyezhető, anélkül, hogy koszolódna. Ha van Biwak hálófülke a járműben, akkor a furgon így pótágyazható is, hogy két személy is tudjon aludni a járműben.