iNet Gázpalack érzékelő


Gyártó
Elérhető:Raktáron
Termékkód:320/393 • •
Termék súlya: 0.42 KG
50 090 Ft
19 990 Ft
Nettó ár: 15 740 Ft
Truma LevelControl - Gáz tartalom elemző készülék.

Határozza meg a gázellátást pontosan és kényelmesen az alkalmazás segítségével. A Truma LevelControl ultrahangot használ az üvegben lévő gáz mennyiségének mérésére. A készülék Bluetooth-on keresztül továbbítja az adatokat a Truma iNet Box-hoz, ez pedig az ügyfelek tabletjéhez vagy okostelefonjához. A Truma alkalmazás könnyedén áttekintheti a gázszintet és a fennmaradó időt. Az ügyfelek egyszerűen integrálják a LevelControlot a meglévő iNet rendszerbe.

Előnyei: pontosan megméri a palack szintjét százalékban és kg-ban, és jelzi, hogy mennyi ideig van elegendő a gáz. Könnyen kezelhető a Truma alkalmazása. Egyszerűen csatlakoztassa a palack alatti integrált mágnesekhez, a palack cserénél. Univerzális, minden nagyobb európai acél- és alumínium gázpalackhoz használható. A készülékhez mellékelt telepítési és üzemeltetési utasításokat be kell tartani.

Funkció: A gázellátás kényelmesen lekérdezhető a Truma alkalmazáson keresztül. Működik az autóban vagy a közelben Bluetooth és SMS útján - pontosabban: szint % -ban, gáz mennyiség kg-ban, a hátralévő idő napokban. A LevelControl akkumulátorának állapotáról SMS-riasztás érkezik, amikor kevés gáz maradt a palackban. Ha két gázpalack van a járműben, akkor két Truma LevelControl is használható párhuzamosan. A Truma alkalmazás ezután megjeleníti az 1. és 2. palack szintjét.