PW 3800 lábnélküli előtető 6m 12V


Gyártó
Elérhető:Rendelhető
Termékkód:9103104238
Termék súlya: 43.00 Kg
Egység a dobozban: 1 db
Méret: 6 x 2,75 m. Ház: fehér. Ponyva: Horizont grey. Támasztóláb nélkül is használható.

Támasztóláb nélkül is használható

Meleg időben a naptól való védelem segíthet Neked még jobban élvezni a lakóautódat vagy lakókocsidat. Ez az erős, láb nélküli előtető egy szempillantás alatt kellemes, árnyékos helyet biztosít – és a legtöbb exkluzív járművön remekül fest az exkluzív dizájnjának köszönhetően.

A LEGERŐSEBB TÁMASZTÓLÁB NÉLKÜLI, FALRA SZERELHETŐ ELŐTETŐ

A Dometic előállt a piac legerősebb falra szerelhető előtetőjével: ez az új PerfectWall PW 3800. A belül dupla acélkötelekkel rendelkező, erős behúzható tartókarok és az extra erős rögzítés kivételes stabilitást biztosít a teljes szerkezet számára. Ennek eredményeképpen a PW 3800 beépített támasztólábak nélkül is használható, a nagy méret ellenére is. A modellek 4–6 m közötti méretben kaphatók, mindegyik 2,75 méterrel kihúzható, és állítható a lejtésszögük.
  • Rendkívül strapabíró kialakítás – láb nélkül vagy támasztólábakkal is használható
  • Alumínium végzárók – korrózió-, rázkódás- és ütésállóak
  • Kiváló minőségű, egy darabból készített előtetőszövet – nincs hegesztési varrat
  • 4–6 méter közötti hosszúságban kapható – minden modell alapfelszereltségben 2,75 méterig kihúzható

TÖKÉLETES ELŐTETŐ MINDEN IGÉNYHEZ

Kis vagy nagy lakókocsihoz, illetve lakóautóhoz falra vagy tetőre szerelhető előtető: a Dometic minden igényhez testreszabott előtető-megoldással rendelkezik. Ha a kényelem a legfontosabb, akkor jó választás lehet az elektromos előtető, amely egy gombnyomásra másodpercek alatt kinyílik. Ha kézi forgatókaros működtetést szeretne, hogy ne függjön az energiaellátástól, akkor érdemes klasszikus, kézi előtetőmodellt választania. A Dometic kínálatában lévő előtetők számtalan különböző méretben, textilszínekkel és házszínekkel kaphatók, hogy illeszkedhessen a járműje kialakításához.

ÁRNYÉKOLÁS ÉS AZON TÚL

Amikor lakóautóddal utazol, abban a kiváltságos helyzetben vagy, hogy szabadon megállhatsz a leggyönyörűbb helyeken is. Egyszerűen lekapcsolod a gyújtást, kirakod az asztalt és a székeket, és gyönyörködsz a lenyűgöző kilátásban. A Dometic előtető tovább fokozza az élvezetet: a járműved előtti területet saját mobil teraszoddá változtatja, ahol több órára is kellemesen kikapcsolódhatsz. Az előtető árnyékot, illetve eső, szél és időjárás elleni védelmet is kínál, és még más célokra is hasznosítható. A megfelelő tartozékokkal gyorsan egy plusz lakóteret vagy hálóhelyet alakíthatsz ki a mobil otthonodhoz, ablakokkal, ajtókkal, függönyökkel, szúnyoghálókkal és világítással kiegészítve.

KELLEMES HELY EGY SZEMPILLANTÁS ALATT

A kinti élethez hozzátartoznak a mobil élet igazi élvezetei is. A nyári hőségben azonban mindenki árnyékban szeretne lenni – ezt a kényelmet a Dometic PerfectWall PW 3800 képes egy szempillantás alatt nyújtani. A PVC vagy akril anyagúként elérhető előtető jó minőségű anyagokból készült, például porfestett profilokat és 100%-ig alumíniumból készült zárókupakat tartalmaz; adapterekkel tulajdonképpen minden járműtípuson használható, és strapabíró, behúzható karokkal rendelkezik. 2,75 m-es kihúzhatóságával és 4 és 6 m közötti hosszával a Dometic PerfectWall PW 3800 a legerősebb láb nélküli, falra szerelhető előtető a piacon. Használható támasztólábakkal vagy azok nélkül, és tartozéka egy teleszkópos kurbli vagy (opcionálisan) egy motor kézi felülbírálással.